OneCo styrker den maritime satsingen

b85551f0b18ed660e54c1758d3e892dc

Oneco styrker laget innenfor den Maritime virksomheten, gjennom virksomhetsoverdragelse NAVY og INSPEKSJONSDELEN fra selskapet VTT Maritime. Selskapet består av høyt kvalifisert personell med lang fartstid i det Maritime segmentet.

Gjennom oppkjøpet styrker OneCo kompetansen innenfor konsept studier, modifikasjoner, prosjektering, ombygging og dokumentasjon av fartøy, FMEA (Failure mode and effects analysis) og skipsvedlikehold

Oneco vil viderefører satsningsområdene, og fortsette utvikle selskapet innenfor offshore og marine operasjoner, skips inspeksjoner og marine engineering.

Kundesegmentet er i hovedsak innenfor Forsvaret, rigg operatører og rederier.

Avdelingen skal ledes av Torgeir Evjen, og blir lagt som avd i OneCo Services AS under ledelse av Arild Wikøren.

«Vi ser frem til å få alle nye ansatte om bord i OneCo skuta, og på den måten styrke både kompetansen og kapasitetet» sier Arild Wikøren.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.