OneCo styrker den maritime satsingen

b85551f0b18ed660e54c1758d3e892dc

Oneco styrker laget innenfor den Maritime virksomheten, gjennom virksomhetsoverdragelse NAVY og INSPEKSJONSDELEN fra selskapet VTT Maritime. Selskapet består av høyt kvalifisert personell med lang fartstid i det Maritime segmentet.

Gjennom oppkjøpet styrker OneCo kompetansen innenfor konsept studier, modifikasjoner, prosjektering, ombygging og dokumentasjon av fartøy, FMEA (Failure mode and effects analysis) og skipsvedlikehold

Oneco vil viderefører satsningsområdene, og fortsette utvikle selskapet innenfor offshore og marine operasjoner, skips inspeksjoner og marine engineering.

Kundesegmentet er i hovedsak innenfor Forsvaret, rigg operatører og rederier.

Avdelingen skal ledes av Torgeir Evjen, og blir lagt som avd i OneCo Services AS under ledelse av Arild Wikøren.

«Vi ser frem til å få alle nye ansatte om bord i OneCo skuta, og på den måten styrke både kompetansen og kapasitetet» sier Arild Wikøren.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.