OneCo styrker kapasitet og kompetanse

OneCo styrker kapasitet og kompetanse

OneCo har over tid jobbet med å styrke leveranseplattformen ved å sikre en god tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Gjennom kjøp av Danske AS har konsernet nå fått på plass et godt entreprenørkonsept som vil gi OneCo mulighet til både og kunne ta større prosjekter samtidig som vi kan tilby våre kunder bedre og mer tverrfaglige tjenester. Gjennom dette har OneCo nå etablert seg i Danmark og har dermed sin første etablering utenfor Norge.

OneCo har over tid jobbet med å styrke leveranseplattformen ved å sikre en god tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Gjennom kjøp av Danske AS har konsernet nå fått på plass et godt entreprenørkonsept som vil gi OneCo mulighet til både og kunne ta større prosjekter samtidig som vi kan tilby våre kunder bedre og mer tverrfaglige tjenester.

Gjennom dette har OneCo nå etablert seg i Danmark og har dermed sin første etablering utenfor Norge.

Danske AS er et selskap som har spesialisert seg på leveranse av skandinavisk arbeidskraft til det norske markedet. Selskapet ledes av Bo Centio Rasmussen og Jesper Dønnestad Brandt. Selskapet har nå rundt 120 medarbeidere engasjert innenfor en rekke kategorier relatert til konsernets virksomhet.

«For Danske AS er tilhørighet til OneCo bra. Vi inngår i et industrikonsern med tydelige ambisjoner og entreprenørkunnskap. Selskapet skal fortsette å bistå med ressurser til en rekke andre selskaper både nasjonalt og internasjonalt på tverrfaglig basis», sier Bo og Jesper.

«Dette er et strategisk grep som forsterker OneCo sin forretningsmodell ytterligere», sier en fornøyd Konsernsjef Marvin Jensen

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.