OneCo styrker kapasitet og kompetanse

OneCo styrker kapasitet og kompetanse

OneCo har over tid jobbet med å styrke leveranseplattformen ved å sikre en god tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Gjennom kjøp av Danske AS har konsernet nå fått på plass et godt entreprenørkonsept som vil gi OneCo mulighet til både og kunne ta større prosjekter samtidig som vi kan tilby våre kunder bedre og mer tverrfaglige tjenester. Gjennom dette har OneCo nå etablert seg i Danmark og har dermed sin første etablering utenfor Norge.

OneCo har over tid jobbet med å styrke leveranseplattformen ved å sikre en god tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Gjennom kjøp av Danske AS har konsernet nå fått på plass et godt entreprenørkonsept som vil gi OneCo mulighet til både og kunne ta større prosjekter samtidig som vi kan tilby våre kunder bedre og mer tverrfaglige tjenester.

Gjennom dette har OneCo nå etablert seg i Danmark og har dermed sin første etablering utenfor Norge.

Danske AS er et selskap som har spesialisert seg på leveranse av skandinavisk arbeidskraft til det norske markedet. Selskapet ledes av Bo Centio Rasmussen og Jesper Dønnestad Brandt. Selskapet har nå rundt 120 medarbeidere engasjert innenfor en rekke kategorier relatert til konsernets virksomhet.

«For Danske AS er tilhørighet til OneCo bra. Vi inngår i et industrikonsern med tydelige ambisjoner og entreprenørkunnskap. Selskapet skal fortsette å bistå med ressurser til en rekke andre selskaper både nasjonalt og internasjonalt på tverrfaglig basis», sier Bo og Jesper.

«Dette er et strategisk grep som forsterker OneCo sin forretningsmodell ytterligere», sier en fornøyd Konsernsjef Marvin Jensen

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.