OneCo styrker laget og vokser videre

Styrker laget

OneCo vil i løpet av 2019 doble sin omsetning til ca. 3,5 mrd. NOK. Veksten er et resultat av oppkjøpet av Relacom AS (nå OneCo Networks), men også en kraftig økning av ordrereserven gjennom de øvrige OneCo-enhetene.

«OneCo er et vekstselskap og har ambisjoner om fortsatt betydelig vekst innen alle våre forretningsområder de neste årene. Vi gleder oss over at vi stadig vinner store kontrakter innen alle våre forretningsområder. Vi leverer bl.a store driftskontrakter på samfunnskritisk infrastruktur som elkraft og telecom, elektroleveranse på de største byggeprosjektene og landsdekkende service-kontrakter på elektro», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.
Etter at Møller/Schage familien, gjennom deres investeringsselskap Katalysator, kom tungt inn på eiersiden i OneCo, er også styret i konsernet forsterket for å kunne sikre utviklingen av OneCo. Styret består nå av:

Jon Håkon Pran (Katalysator), styreleder.

Jon har jobbet med investeringer i Katalysator i mer enn 20 år, og var før det Management Consultant i Indevo MC. Han har vært ansvarlig for en rekke selskaper innenfor varierte bransjer, og lang erfaring fra operasjonelt styrearbeid. JP er utdannet sivilingeniør fra NTNU(Marin) og Økonom fra BI.

Kim Strømsborg (Katalysator), styremedlem

Kim har vært i Katalysator i 19 år og har tidligere jobbet i Det Norske Veritas. Han har en utdannelsesbakgrunn med MBA fra USA og AFA fra BI. KS innehar flere styreverv og har tidligere jobbet mye med Telecom sektoren.

Arild Hustad (Link Mobility), styremedlem

Arild har 28 års erfaring innen telekom og IT. Utdannet siviløkonom fra Skottland, samt to master grader, MBA og LLM. Arild har bl.a jobbet  for British Telecom i Skottland og England og deretter 11 år i Telenor i diverse lederstillinger innen broadband, broadcasting og teknologi, både i Norge, Norden og Internasjonalt. Han har også vært leder for Network Norway i Norge, deretter Tele 2 i Norge, inkludert del av Tele 2´s konsernledelse, samt leder for Link Mobility frem til 15.juli 2019.

Eirik Frantzen (Nordkraft), styremedlem

Eirik har lang erfaring som leder for ulike industribedrifter, bla for Bravida Norge og kraftselskapet Nordkraft. Eirik innehar flere styreverv, hovedsakelig innen PE og er utdannet sivilingeniør (elektro) fra NTH, samt tilleggsutdanning innen økonomi og ledelse.

Arild Storm Larsen (OneCo), styremedlem.

Arild har vært med i OneCo siden oppstarten i 2011, og kom aktivt inn i driften og styret i 2014. Han har formalbakgrunn som byggmester/entreprenør, bedriftsøkonom, takstmann og advokat. Han har arbeidet innen entreprisefaget med ulike innfallsvinkler herunder som utførende, prosjekterende, rådgiver, prosjektleder, eiendomsutvikler og forvalter. De siste 20 årene som advokat med entrepriserett som spesialområdet og i OneCo sin konsernledelse siden 2014.

«I tillegg til at vi har forsterket styret, og en del andre sentrale funksjoner i konsernet, er OneCo også på jakt etter de rette prosjektlederne som liker de utfordringene som følger med store komplekse prosjekter, og som har «kremmeren» i seg», sier Marvin Jensen.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.