OneCo styrker posisjonen innen drilling

dumy1

OneCo har kjøpt seg opp til 100 % eierskap i drilling-teknologiselskapet OneCo Teksal Meco AS. “Vi ser på kjøpet som strategisk i forbindelse med ytterligere posisjonering inn mot offshore markedet. OneCo er i stor utvikling med aktivitet på flere områder.

OneCo har kjøpt seg opp til 100 % eierskap i drilling-teknologiselskapet OneCo Teksal Meco AS.

“Vi ser på kjøpet som strategisk i forbindelse med ytterligere posisjonering inn mot offshore markedet. OneCo er i stor utvikling med aktivitet på flere områder. Det passer inn i porteføljen at dette selskapet blir et heleid selskap av OneCo” sier konsernsjef Marvin Jensen.

De ansatte i selskapet fortsetter i OneCo konsernet og vil arbeide med å utvikle og produsere løsninger for kontrollsystemer innen bl.a. drilling og andre systemintegrerte løsninger. Selskapet har nettopp levert komplett kontrollsystem for drilling til Yme feltet. OneCo kan med dette tilby høy kompetanse innen disse markedsområdene til både kunder og egne prosjekter.

“Vi er nå opptatt av å utvikle våre produkter og tjenester i tett dialog med kundene slik at både løsninger, kvalitet og fremdrift blir den beste i klassen. Vi vil med dette kunne tilby kunder den beste kompetansen” avslutter divisjonsdirektør Kjetil Tengesdal

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.