OneCo styrker posisjonen innen drilling

dumy1

OneCo har kjøpt seg opp til 100 % eierskap i drilling-teknologiselskapet OneCo Teksal Meco AS. “Vi ser på kjøpet som strategisk i forbindelse med ytterligere posisjonering inn mot offshore markedet. OneCo er i stor utvikling med aktivitet på flere områder.

OneCo har kjøpt seg opp til 100 % eierskap i drilling-teknologiselskapet OneCo Teksal Meco AS.

“Vi ser på kjøpet som strategisk i forbindelse med ytterligere posisjonering inn mot offshore markedet. OneCo er i stor utvikling med aktivitet på flere områder. Det passer inn i porteføljen at dette selskapet blir et heleid selskap av OneCo” sier konsernsjef Marvin Jensen.

De ansatte i selskapet fortsetter i OneCo konsernet og vil arbeide med å utvikle og produsere løsninger for kontrollsystemer innen bl.a. drilling og andre systemintegrerte løsninger. Selskapet har nettopp levert komplett kontrollsystem for drilling til Yme feltet. OneCo kan med dette tilby høy kompetanse innen disse markedsområdene til både kunder og egne prosjekter.

“Vi er nå opptatt av å utvikle våre produkter og tjenester i tett dialog med kundene slik at både løsninger, kvalitet og fremdrift blir den beste i klassen. Vi vil med dette kunne tilby kunder den beste kompetansen” avslutter divisjonsdirektør Kjetil Tengesdal

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.