OneCo styrker satsningen innenfor Infrastruktur

Anita H. Johansen, OneCo Øst har sørget for å få flagget til Grønland.

OneCo etablerer seg i Grimstad med sin infrastruktursatsning. OneCo Infra AS vedlikeholder og drifter elektroteknisk infrastruktur innenfor elkraft-, samferdsel-  og telecommarkedet. Selskapet bygger nå opp sin nasjonale virksomhet videre fra Østerhus Industriområde i Grimstad.

OneCo etablerer seg i Grimstad med sin infrastruktursatsning. OneCo Infra AS vedlikeholder og drifter elektroteknisk infrastruktur innenfor
elkraft-, samferdsel-  og telecommarkedet. Selskapet bygger nå opp sin nasjonale virksomhet videre fra Østerhus Industriområde i Grimstad.

OneCo landet på Grimstad av flere hensyn som bl.a. nærheten til Universitetet og tilgang på arealer som er godt tilpasset våre vekstambisjoner og virksomhet.

– I Grimstad er vi godt geografisk plassert for å skape et godt fagmiljø til å ivareta markedet innenfor Samferdsel, Elkraft og Telecom på nasjonalt plan, sier Jan Tore Klemmetsen, Forretningsutvikler i OneCo Infra.

OneCo har allerede plassert seg på kartet innenfor Samferdsel og gjennomfører i disse dager større prosjekter rundt om i landet.

Målet er på sikt å løfte Oneco Infra AS opp i et nordisk perspektiv med en omsetning på 400 – 500 mill.

I forbindelse med etableringen jakter vi nå på de beste hodene i bransjen, og trenger dyktige prosjektledere, anleggsledere og montører.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.