OneCo styrker sin posisjon i Oslo

dumy1

OneCo er blitt enige med ISS om å overta elektroavdelingen til ISS i Oslo. “For OneCo blir dette et veldig bra tilskudd til den satsingen vi gjør innen elektro- og automasjonsmarkedet på det sentrale Østlandet. Vi får med oss rundt 40 dyktige medarbeidere som vil få en sentral rolle i denne satsingen” sier konsernsjef Marvin Jensen.

OneCo er blitt enige med ISS om å overta elektroavdelingen til ISS i Oslo.

“For OneCo blir dette et veldig bra tilskudd til den satsingen vi gjør innen elektro- og automasjonsmarkedet på det sentrale Østlandet. Vi får med oss rundt 40 dyktige medarbeidere som vil få en sentral rolle i denne satsingen” sier konsernsjef Marvin Jensen.
OneCo vil med dette samlet sett være en betydelig aktør innenfor Bygg og Anlegg.

ISS har søkt å finne en industriell og riktig eier for å kunne videreutvikle avdelingen på en best måte for alle ansatte. Denne prosessen har resultert i en avtale med OneCo som vil ivareta disse forholdene. Avtalen medfører også at OneCo vil videreføre og utvikle de rammeavtalene ISS Elektro har i Osloregionen.

OneCo har fra før selskapet OneCo Teksal Øst i Tranby i Drammen, som har høy kompetanse på automasjon. Gjennom overtagelsen av ISS Elektro vil OneCo styrke sin posisjon for leveranse av systemintegrerte løsninger innen elektro og automasjon. OneCo konsernet vil med dette bestå av over 300 medarbeidere og nærmer seg 100 medarbeidere i Oslo/Drammen regionen.

For mer informasjon kontakt konsernsjef Marvin Jensen, mob.: +47 974 87362

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.