OneCo vant kontrakt for Norgesnett på Askøy.

OneCo vant kontrakt for Norgesnett på Askøy.

OneCo Technologies AS i Bergen har vunnet rammeavtalen for oppdrag i distribusjonsnettet på Askøy med Norgesnett.

OneCo Technologies skal utføre alle stikkledningsoppdrag og måleroppdrag. OneCo vil også være leverandør på «P1 oppdrag» (drift og vedlikehold), samt utbygging og beredskap.

Avtalen som har oppstart 01.01. 2017 har en varighet på fire år med mulighet for innløsning av ytterligere fire år i opsjoner.

«For OneCo er dette en kontrakt vi setter spesielt stor pris på å ha vunnet. Vi er nå inne i en fase der vi styrker vår posisjon innen elkraftmarkedet, både i prosjekt, drift og vedlikehold og beredskap.
Infrastruktur og AMS er et viktig satsingsområde for OneCo også i region Vest. OneCo Technologies har allerede gode ordrereserver her og ser en kraftig vekst i årene som kommer. Derfor styrker OneCo laget med flere dyktige ledere og medarbeidere i Bergen, vi søker også energimontører både i Bergen og de andre regionene våre», sier regionleder Kjell Arne Giske.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.