OneCo vant kontrakt for Norgesnett på Askøy.

OneCo vant kontrakt for Norgesnett på Askøy.

OneCo Technologies AS i Bergen har vunnet rammeavtalen for oppdrag i distribusjonsnettet på Askøy med Norgesnett.

OneCo Technologies skal utføre alle stikkledningsoppdrag og måleroppdrag. OneCo vil også være leverandør på «P1 oppdrag» (drift og vedlikehold), samt utbygging og beredskap.

Avtalen som har oppstart 01.01. 2017 har en varighet på fire år med mulighet for innløsning av ytterligere fire år i opsjoner.

«For OneCo er dette en kontrakt vi setter spesielt stor pris på å ha vunnet. Vi er nå inne i en fase der vi styrker vår posisjon innen elkraftmarkedet, både i prosjekt, drift og vedlikehold og beredskap.
Infrastruktur og AMS er et viktig satsingsområde for OneCo også i region Vest. OneCo Technologies har allerede gode ordrereserver her og ser en kraftig vekst i årene som kommer. Derfor styrker OneCo laget med flere dyktige ledere og medarbeidere i Bergen, vi søker også energimontører både i Bergen og de andre regionene våre», sier regionleder Kjell Arne Giske.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.