OneCo vant kontrakt for nye Deichmanske hovedbibliotek

OneCo vant kontrakt for nye Deichmanske hovedbibliotek

OneCo Elektro AS sikret seg en kontrakt med Kultur og Idrettsbygg Oslo KF for elektro og tele delen knyttet til byggingen av det nye Deichmanske hovedbiblioteket i Bjørvika i Oslo. Dette er en av en rekke kontrakter som er gått til OneCo konsernet den siste tiden.

– Vi er stolte over å bli tildelt denne avtalen i hard konkurranse, og ser på tildelingen som en solid tillitserklæring fra Byggherren, sier regiondirektør Bård A. Nielsen i OneCo Elektro. Vi ser tildelingen som en bekreftelse på vår strategi om å fremstå som en effektiv og kostoptimal leverandør på alle typer installasjonsoppgaver med solid fokus på kvalitet i alle ledd i leveransene.

OneCo best i mest
Kultur og Idrettsbygg Oslo KF har valgt OneCo som samarbeidspartner på bakgrunn av pris, kvalitet og personell.  Nye Deichmanske hovedbibliotek er et signalbygg som lokaliseres rett ved operaen i Bjørvika, og utslagsgivende for kontrakten er det nok også at OneCo bringer inn et solid team med fersk og lignende erfaring fra den store T2-terminal utbyggingen på Gardermoen.

Et konsern i medvind
OneCo Elektro AS er en del av OneCo konsernet som har spesialisert seg på automasjon, elkraft og elektroinstallasjon innen bygg, fornybar energi, infrastruktur og industri. OneCo har egne verksteder med betydelig kompetanse innen design, prosjektstyring og gjennomføring av komplekse løsninger, og er en stor aktør på installasjon av nye smarte digitale strømmålere (AMS).  Med en budsjettert omsetning for 2016 på nær en milliard seiler OneCo i medvind om dagen og ser ut til å ha truffet godt med en balanse på pris, kvalitet og effektivitet.  Store rammekontrakter er under inngåelse både Kristiansand i syd og Bergen i vest, og selskapet opplever en veldig god tilstrømming av erfarent personell som ønsker å være med på laget om dagen.  Dette gelder ved hovedkontoret i Kristiansand så vel som ved regionskontorene i Oslo, Stavanger og Bergen.

En god resept for å levere godt
– Dette er i tråd med vår bevisste satsning på å kunne tilby konkurransedyktige løsninger og gjennomføringsmetoder innenfor tradisjonelle segmenter som elkraft, automasjon og elektroinstallasjoner, sier konsernsjef Marvin Jensen i OneCo AS i en kommentar til hva han tror bidrar til at OneCo gjør det såpass bra om dagen. Samme person har tidligere deltatt i oppbyggingen av større og konkurrerende virksomheter, og mener denne gangen å ha funnet den rette oppskriften og de rette folkene til å svare opp på markedets løpende behov for rett kvalitet til rett tid og kost.
For mer informasjon om dette, kontakt regiondirektør Bård A. Nielsen på tlf 917 08 056 eller epost baard.nielsen@oneco.no, alternativt konserndirektør Marvin Jensen på tlf 974 87 362 eller epost: marvin.jensen@oneco.no

Se for øvrig link til OneCo nettside: www.oneco.no

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.