OneCo var på plass med stand på Norwegian Operators Conference

OneCo var på plass med stand på Norwegian Operators Conference

Norwegian Operators Conference (NOC), der 16 oljeselskaper presenterer seg, har allerede satt ny deltagerrekord med over 300 deltagere fra 130 selskaper. I år deltok også OneCo Contracting med egen stand. «Dette ga en god mulighet til å fortelle mange aktører om våre tilbud av produkter og tjenester» sier Ådne Kvalbein, markedssjef i OneCo Contracting.

Norwegian Operators Conference (NOC), der 16 oljeselskaper presenterer seg, har allerede satt ny deltagerrekord med over 300 deltagere fra 130 selskaper. I år deltok også OneCo Contracting med egen stand.
«Dette ga en god mulighet til å fortelle mange aktører om våre tilbud av produkter og tjenester» sier Ådne Kvalbein, markedssjef i OneCo Contracting.
NOC ble startet i 2003 og det var således 9. gang konferansen ble arrangert.

Det var et topptungt lag som var samlet i Stavanger Forum 23-24.november, med Aldous/Avaldsnes kameratene, Statoil, Lundin og Det Norske i spissen. Keynote ble avholdt av Statoils letedirektør Tim Dodson og alltid like populære Jarand Rystad ga en bred oversikt over muligheter, som tilsynelatende står i kø. Over 130 selskaper var til stede, noen med så mange som fem representanter, som ønsket å bruke halvannen dag til å oppdatere seg om fremtiden på norsk sokkel. Konferansen er således meget nyttig for alle som driver med langtidsplanlegging av egen business på norsk sokkel.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.