OneCo Vests AS blir enedistributør for Technor Ex i Norge

OneCo Vests AS blir enedistributør for Technor Ex i Norge

OneCo Vests AS blir enedistributør av Technor Ex sine produkter i Norge.

Technor Italsmea og Technor Atex (Technor Ex) som er eid av Technor AS, har signert en eksklusiv distribusjonsavtale med OneCo Vests AS.

OneCo og Technor har i mange år vært gode konkurrenter i markedet for produkter for eksplo-sjonsfarlige områder. Avtalen endrer dette til at OneCo kompletterer sin produktportefølje med produktene fra Technor Ex.

Technor Ex leverer produkter med meget god kvalitet og har et godt omdømme i markedet.

I forbindelse med etableringen av samarbeidet med Technor, vil OneCo etablere en egen produkt-avdeling som vil være delt i fra den daglige driften hos OneCo Vests. Det betyr at blant annet lagerfasiliteter vil bli utvidet og betraktelig oppgradert.

Avtalen gir begge parter forutsigbarhet og legger opp til et langsiktig samarbeid.

Produktporteføljen som OneCo nå tilbyr vil kunne supplere OEM og EPC kunder med et veldig bra spekter for bygging av offshoremateriell samt leveranser til operatørene.

Produktene som blir tilført fra Technor Ex sitt sortiment blant annet Exd- og Exe kapslinger, betjeningsmateriell, belysning, varsling, styring og kontrollstasjoner.

Les mer om OneCo:
www.oneco.no

Les mer om Technor:
www.technor.comLes mer om produktene fra Technor:
https://ex.technor.com/For mer informasjon kontakt:
OneCo Vests AS
André Knutsen
Produktansvarlig – Technor
Dir. tlf.: +47 480 11 929
Epost.: andre.knutsen@oneco.no

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.