OneCo Vests AS blir enedistributør for Technor Ex i Norge

OneCo Vests AS blir enedistributør for Technor Ex i Norge

OneCo Vests AS blir enedistributør av Technor Ex sine produkter i Norge.

Technor Italsmea og Technor Atex (Technor Ex) som er eid av Technor AS, har signert en eksklusiv distribusjonsavtale med OneCo Vests AS.

OneCo og Technor har i mange år vært gode konkurrenter i markedet for produkter for eksplo-sjonsfarlige områder. Avtalen endrer dette til at OneCo kompletterer sin produktportefølje med produktene fra Technor Ex.

Technor Ex leverer produkter med meget god kvalitet og har et godt omdømme i markedet.

I forbindelse med etableringen av samarbeidet med Technor, vil OneCo etablere en egen produkt-avdeling som vil være delt i fra den daglige driften hos OneCo Vests. Det betyr at blant annet lagerfasiliteter vil bli utvidet og betraktelig oppgradert.

Avtalen gir begge parter forutsigbarhet og legger opp til et langsiktig samarbeid.

Produktporteføljen som OneCo nå tilbyr vil kunne supplere OEM og EPC kunder med et veldig bra spekter for bygging av offshoremateriell samt leveranser til operatørene.

Produktene som blir tilført fra Technor Ex sitt sortiment blant annet Exd- og Exe kapslinger, betjeningsmateriell, belysning, varsling, styring og kontrollstasjoner.

Les mer om OneCo:
www.oneco.no

Les mer om Technor:
www.technor.comLes mer om produktene fra Technor:
https://ex.technor.com/For mer informasjon kontakt:
OneCo Vests AS
André Knutsen
Produktansvarlig – Technor
Dir. tlf.: +47 480 11 929
Epost.: andre.knutsen@oneco.no

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.