OneCo Vests AS signerer strategisk viktig kontrakt med IVAR IKS innen drikkevannsforsyning

AS signerer

Kontrakten dekker leveranse av driftskontroll for utvidelse av Langevatn vannbehandlingsanlegg i Gjesdal Kommune i Rogaland. OneCo har tidligere vunnet kontrakten for styre- og kontrollsystemet for VVS til prosjektet. Og har nå, i tillegg, vunnet programmeringsoppdraget for selve prosessanlegget.

Oppdraget starter umiddelbart og vil pågå til høsten 2018.

SCADA-system som leveres er S2 fra Frontmatec og er en videreføring av eksisterende system.

OneCo har lange og gode relasjoner med IVAR IKS, som nå styrkes ytterligere med nye og viktige prosjekter. Det er tidligere også levert Gurusoft webrapportering med faktureringsmodul.

Prosjektet føyer seg naturlig inn i rekken av prosjekter som avdelingen for Automasjon og Energi har i ordrereserven. Det er således en anerkjennelse av kompetanse og kvalitet over tid.

Langevatn vannbehandlingsanlegg utvides for 1,1 milliarder kroner, og anlegget skal stå ferdig i 2018.

Økt kapasitetsbehov på grunn av økende befolkning, ønske om kunne fjerne farge, lukt og smaksstoffer fra vannet, samt ønske om sterkere/flere hygieniske barrierer er bakgrunn for den store utbyggingen.

Signering av kontrakt mellom IVAR og OneCo Vests.

Signering av kontrakt mellom IVAR og OneCo Vests.

Se mer om prosjektet på IVAR IKS sine sider

Se film om prosjektet her

Kontaktperson hos OneCo, Geir Sivertsen geir.sivertsen@oneco.no

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.