På plass den 26. april

dumy1

Marvin Jensen vil tiltre stillingen som administrerende direktør i OneCo den 26 april. Han er frem til da i oppsigelsestid fra sin jobb som administrerende direktør i Otera – konsernet. – Jeg gleder meg til å gå inn i OneCo, sier Jensen.

Marvin Jensen vil tiltre stillingen som administrerende direktør i OneCo den 26 april. Han er frem til da i oppsigelsestid fra sin jobb som administrerende direktør i Otera – konsernet.

– Jeg gleder meg til å gå inn i OneCo, sier Jensen.

Marvin Jensen har omfattende erfaring som toppleder og industribygger, bra både nasjonale og internasjonale virksomheter. Han var sist sentral i utviklingen av Otera- konsernet.

– Ambisjonen om å bli en betydelig nordisk aktør innen 2 – 3 år er høyst realistisk og jeg er svært motivert for å bli en del av dette eventyret i slutten av april, sier Marvin Jensen.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.