På plass den 26. april

dumy1

Marvin Jensen vil tiltre stillingen som administrerende direktør i OneCo den 26 april. Han er frem til da i oppsigelsestid fra sin jobb som administrerende direktør i Otera – konsernet. – Jeg gleder meg til å gå inn i OneCo, sier Jensen.

Marvin Jensen vil tiltre stillingen som administrerende direktør i OneCo den 26 april. Han er frem til da i oppsigelsestid fra sin jobb som administrerende direktør i Otera – konsernet.

– Jeg gleder meg til å gå inn i OneCo, sier Jensen.

Marvin Jensen har omfattende erfaring som toppleder og industribygger, bra både nasjonale og internasjonale virksomheter. Han var sist sentral i utviklingen av Otera- konsernet.

– Ambisjonen om å bli en betydelig nordisk aktør innen 2 – 3 år er høyst realistisk og jeg er svært motivert for å bli en del av dette eventyret i slutten av april, sier Marvin Jensen.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.