På plass den 26. april

dumy1

Marvin Jensen vil tiltre stillingen som administrerende direktør i OneCo den 26 april. Han er frem til da i oppsigelsestid fra sin jobb som administrerende direktør i Otera – konsernet. – Jeg gleder meg til å gå inn i OneCo, sier Jensen.

Marvin Jensen vil tiltre stillingen som administrerende direktør i OneCo den 26 april. Han er frem til da i oppsigelsestid fra sin jobb som administrerende direktør i Otera – konsernet.

– Jeg gleder meg til å gå inn i OneCo, sier Jensen.

Marvin Jensen har omfattende erfaring som toppleder og industribygger, bra både nasjonale og internasjonale virksomheter. Han var sist sentral i utviklingen av Otera- konsernet.

– Ambisjonen om å bli en betydelig nordisk aktør innen 2 – 3 år er høyst realistisk og jeg er svært motivert for å bli en del av dette eventyret i slutten av april, sier Marvin Jensen.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-