Nordisk partneravtale Velferdsteknologi

Velferd c

OneCo har inngått en Open Care Service Provider-avtale med det nederlandske selskapet Eurocom Group. Denne avtalen gir OneCo Technologies enerett på å promotere deres Open Care Connect-økosystem i de nordiske markedene.

«OneCo Technologies har i lengre tid hatt gleden av å samarbeide med Eurocom og er således godt kjent med Open Care Connect-økosystemet, og mulighetene et slikt åpent system vil gi oss i våre markeder. OneCo Technologies har alltid som mål å levere verdi til våre kunder, og deres brukere. Å kunne tilby en åpen plattform der produkter og løsninger fra ulike produsenter kan kobles sammen i en helhetlig løsning, mener vi således er til det beste for de som leverer tjenester innenfor helse -og omsorgsektoren» sier Ingar Evjen, forretningsutvikler i OneCo Technologies.

«OneCo med sine medarbeidere har mer enn 20 års erfaring med velferdsteknologi, og vi er glade for å kunne tilby et økosystem der ny, så vel som eksisterende teknologi kan benyttes. Dette gir våre kunder muligheten til gradvis å tilnærme seg en fullstendig digitalisert løsning, samt gjøre det enkelt å integrere ny teknologi» fortsetter Ingar Evjen.

Løsningens BI («Business Intelligence») modul vil gi våre kunder et fremragende verktøy som gir oversikt over de styringsdataene som er essensielle for å kunne ta de riktige beslutningene. I fellesskap med våre kunder finner vi kvalitative og optimale løsninger som sikrer økt omsorgskapasitet, og kvalitet i tjenestene.

Open Care Connect gjør det mulig for omsorgsorganisasjoner å optimalisere den digitale transformasjonsprosessen. Kjernen i Open Care Connect-konseptet har tre programvareløsninger. En lokal løsning (CQ-Net Server), en sky-basert plattform (CQ-Net Live) og en løsning for å sikre at alle funksjoner kan betjenes fra en enkelt app (CQ-Mobile).

OneCo vil også tilby løsning til privatmarkedet der privatpersoner enkelt vil få tilgang til å kjøpe velferdsteknologi satt i system. Skalerbarheten i den sky-baserte løsningen gir oss mulighet til å tilby tilnærmet tilsvarende funksjonalitet og tjeneste, til en liten organisasjon i form av en familie, som til en kommune med flere tusen tjenestemottakere.

OneCo Technologies er et datterselskap av OneCo, og et veletablert teknologiselskap som opererer i det nordiske markedet. Selskapet består av ca. 260 ansatte fordelt på ulike steder i hele Norge og Sverige. OneCo Technologies har en omsetning på ca. 500 millioner kroner med fokus på all-in-one kommunikasjon, kontaktsenter-løsninger, sikkerhet, telekommunikasjon og velferdsteknologi.

Eurocom Group med kontor i Eindhoven, Nederland har vært produsent og leverandør av innovative produkter og løsninger til helse og omsorgssektoren siden 1996. Eurocom Group har som mål så tidlig som mulig å avdekke nye trender og således komplettere disse med innovative produkter og løsninger. Dette takket være et europeisk forhandlernettverk, samt strategisk samarbeid med ledende teknologipartnere. Eurocom Group er initiativtaker til Open Care Connect. For mere informasjon se: www.eurocom-group.eu

Kontaktpersoner:
Ingar Evjen
Business Developer
OneCo Technologies
Phone: (+47) 458 72 729
ingar.evjen@oneco.no

Ståle Hus
Avdelingsleder Velferdsteknologi
OneCo Technologies
Phone: (+47) 55 59 6975
stale.hus@oneco.no

 

 

 

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-