Rammekontrakt for Norsk Folkemuseum til OneCo Elektro

dumy1

OneCo Elektro har inngått rammeavtale med Norsk Folkemuseum på Bygdøy for levering av elektroarbeid. Avtalen har en varighet på 2 år med opsjon på utvidelse ytterligere to år. «Noen av de viktigste begrunnelsene som ble gitt for å tildele kontrakten til OneCo Elektro var høy kompetanse og lav responstid samt gode referanser.

OneCo Elektro har inngått rammeavtale med Norsk Folkemuseum på Bygdøy for levering av elektroarbeid. Avtalen har en varighet på 2 år med opsjon på utvidelse ytterligere to år.

«Noen av de viktigste begrunnelsene som ble gitt for å tildele kontrakten til OneCo Elektro var høy kompetanse og lav responstid samt gode referanser. I tillegg var vi svært konkurransedyktige på pris» sier daglig leder i OneCo Elektro, Erlend F. Solvang.

Denne kontrakten legger seg inn i rekken av flere rammeavtaler på større bygg i Oslo-område.
OneCo Elektro har bl.a rammeavtaler med ISS og leverer dermed tjenester til Aker Solutions, Telenor, HP, SEB, Rom Eiendom og ISS Skade. I tillegg har selskapet også rammeavtale med Jordan, Strålfors, Statnett og Bærum komnune.

OneCo Elektro er også i gang med å bygge ut sin prosjektavdeling. Det forventes en god vekst i 2012 og derfor søker nå selskpet etter gode elektrikere og telemontører både til service og prosjekt oppdrag.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.