Region Øst styrker laget

Region Øst styrker laget

OneCo Elektro i region Øst har den siste tiden styrket laget med flere nøkkelpersoner innen områdene drift /service og prosjekt.

OneCo Elektro i region Øst har den siste tiden styrket laget med flere nøkkelpersoner innen områdene drift /service og prosjekt.

«Jeg er glad og stolt over å ha fått på plass svært dyktige ressurser for ledelse og utvikling av avdelingene drift/service og prosjekt», sier daglig leder i OneCo Elektro, Bård A Nielsen.

Thomas Kollshaugen er ansatt som avdelingsleder for prosjekt. Thomas har en bred erfaring fra prosjektmarkedet i østlandsregionen. Claus Kristoffersen har trådt inn som leder for drift/service. Rune Kvalheim er ansatt som prosjektleder på OSL.

«Teamet vi nå har fått på plass for å håndtere elektromarkedet i Oslo og regionen forøvrig, består av karer med stort engasjement og lang erfaring innen prosjekt og servicemarkedet. De virkelige heltene i OneCo er å finne i prosjektene og oppdragene – det er derfor svært godt å ha på plass erfarne ledere til våre dyktige ansatte i regionen», fortsetter Bård.

Med nylig kontrahert AMS prosjekt, leilighetsprosjekt for Peab og et større utbyggingsprosjekt for Vedal med Posten som sluttkunde skal teamet ha nok å henge fingrene i fremover.

«Utrolig moro å lande kontrakter på rekke og rad – vi har foran oss et hektisk 2015. Region Øst har nå en god og bred profil som strekker seg fra drift/service til prosjekt, automasjon og telecom», avslutter Bård fornøyd

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.