Region Øst styrker laget

Region Øst styrker laget

OneCo Elektro i region Øst har den siste tiden styrket laget med flere nøkkelpersoner innen områdene drift /service og prosjekt.

OneCo Elektro i region Øst har den siste tiden styrket laget med flere nøkkelpersoner innen områdene drift /service og prosjekt.

«Jeg er glad og stolt over å ha fått på plass svært dyktige ressurser for ledelse og utvikling av avdelingene drift/service og prosjekt», sier daglig leder i OneCo Elektro, Bård A Nielsen.

Thomas Kollshaugen er ansatt som avdelingsleder for prosjekt. Thomas har en bred erfaring fra prosjektmarkedet i østlandsregionen. Claus Kristoffersen har trådt inn som leder for drift/service. Rune Kvalheim er ansatt som prosjektleder på OSL.

«Teamet vi nå har fått på plass for å håndtere elektromarkedet i Oslo og regionen forøvrig, består av karer med stort engasjement og lang erfaring innen prosjekt og servicemarkedet. De virkelige heltene i OneCo er å finne i prosjektene og oppdragene – det er derfor svært godt å ha på plass erfarne ledere til våre dyktige ansatte i regionen», fortsetter Bård.

Med nylig kontrahert AMS prosjekt, leilighetsprosjekt for Peab og et større utbyggingsprosjekt for Vedal med Posten som sluttkunde skal teamet ha nok å henge fingrene i fremover.

«Utrolig moro å lande kontrakter på rekke og rad – vi har foran oss et hektisk 2015. Region Øst har nå en god og bred profil som strekker seg fra drift/service til prosjekt, automasjon og telecom», avslutter Bård fornøyd

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.