Ski eliten til topps i Lysebotn med OneCo

Ski eliten til topps i Lysebotn med OneCo

OneCo er også i år en stolt samarbeidspartner av Blinkfestivalen 2012 som arrangeres i Sandnes. Først ut på programmet den 19. juli var motbakkeløpet Lysebotn Opp.

OneCo er også i år en stolt samarbeidspartner av Blinkfestivalen 2012 som arrangeres i Sandnes. Først ut på programmet den 19. juli var motbakkeløpet Lysebotn Opp. Løpet er 7,5 km langt og starter i bunnen av bakken og løperne krysser målstreken på 640 m.o.h.

Duellen mellom Therese Johaug og Heidi Weng ble i realiteten aldri en duell. Til det var Therese Johaug for suveren. Hun stakk nemlig fra sin argeste konkurrent tidlig i løpet og kjempet seg videre i ensom majestet. Johaug vant med tiden 32:34, fulgt av Weng med tiden 33:33.

– Kroppen var kjempefin og det var i grunnen bare å koste på med så mye krefter som jeg orket oppover de bratte bakkene. Selv om jeg fikk mye syre og blodsmaken kom tidlig, så gikk det egentlig ganske greit, forteller Johaug.

Øvrige resultater
Start:12.15
2 km motbakkeløp(kort), Jenter og Gutter 11-16 år
1. Herborg Idland, Figgjo IL, 12:55

Start:12.30
7 km motbakkeløp, Herrer 16-20 år
1. Vebjørn Hegdal, Larvik Ski, 36:51

Start:14.00
7 km motbakkeløp, Damer Junior & Senior
1. Therese Johaug, Norges Skiforbund, 32:34

Start:15.30
7 km motbakkeløp, Herrer Senior
1. Maurice Manificat, France, 29:02,5

Blinkfestivalen.no

Johaug herjet med alle på rulleski, Aftenbladet

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.