Solid allianse inngått mellom OneCo og PSW Group

Solid allianse inngått mellom OneCo og PSW Group

Foto:Trond Arne HagelandIndustrikonsernet OneCo og PSW Group har inngått avtale om allianse knyttet til markedet for oppgradering, modifikasjon samt drift og vedlikehold innen sektorene Olje, Gass og Marine. Kristiansandsbaserte OneCo har vokst betydelig med lokasjoner i Norge og Danmark. Konsernet tilbyr tekniske tjenester innen Olje, Gass og Marine, infrastruktur, industri, fornybar energi og bygg.

Foto:Trond Arne Hageland
Industrikonsernet OneCo og PSW Group har inngått avtale om allianse knyttet til markedet for oppgradering, modifikasjon samt drift og vedlikehold innen sektorene Olje, Gass og Marine.

Kristiansandsbaserte OneCo har vokst betydelig med lokasjoner i Norge og Danmark. Konsernet tilbyr tekniske tjenester innen Olje, Gass og Marine, infrastruktur, industri, fornybar energi og bygg.

«OneCo har gjort en tydelig etablering innen markedet for oppgradering og modifikasjoner – med egne baser / havnefasiliteter i Kristiansand, Sandnes og Forsand. Avtalen mellom PSW og OneCo gjør at vi sammen kan utvide vårt geografiske nedslagsfelt for å ta i mot rigger og skip også i Mongstadbassenget (Skipavika) og Tromsø (Olavsvern). Vi ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid med PSW», forteller konsernsjef i OneCo, Marvin Jensen.

PSW Group AS leverer tjenester innen prosjektledelse, engineering, installasjon, testing, inspeksjon og vedlikeholdstjenester til aktører innen subsea og drilling. Selskapet er geografisk plassert på Kokstad i Bergen, Mongstad og Ågotnes.

«For PSW Group AS ser vi på OneCo som en ideell partner for videre vekst innen de områder vi skal operere. Selskapene utfyller hverandre slik at vi i felleskap fremstår med bred geografisk dekning på Sørlandet, Vestlandet og i Nord Norge. Vi har samlet gode lokasjoner og omfattende tilgang på dyktige ressurser som umiddelbart gjør oss i stand til å påta oss større og mer komplekse prosjekter », sier administrerende direktør i PSW Group AS, Oddbjørn Haukøy.

Hovedmålet for alliansen er å sikre solid gjennomføringsevne i prosjekter og forutsigbarhet for våre kunder, gjennom å ha kompetanse og erfaring samlet i ressurser innenfor egne selskap. Alliansegruppen er allerede er operativ og består av rundt 1100 egne ansatte.

Kontaktpersoner er Marvin Jensen i OneCo og Oddbjørn Haukøy i PSW Group.

Marvin Jensen 

CEO | OneCo
Mobil: (+47) 974 87362
E-post: marvin.jensen@oneco.no

Oddbjørn Haukøy
CEO | PSW
Mobil: (+47) 911 71 914
E-post: obh@psw.no
 
Bildetekst:

Petrojarl 1 ved kai til anlegget til PSW & OneCo i Mongstadbassenget

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.