Sparer en halv million kroner i året

Teamleder Yoann Baud fra OneCo Elektro er i gang med programmerer de nye stengeventilene i skapet.

Mills AS sparer en halv million i året på strømkostnadene etter at de fikk hjelp fra OneCo Elektro AS avdeling automasjon til å redusere vannforbruket i potetkokeriet.

OneCo Elektro sin automasjonsavdeling på Tranby fikk i oppdrag av Mills AS avdeling i Drammen å bistå dem med en løsning som kunne redusere vannforbruket i potetkokeriet.

Gjennom et godt samarbeid mellom vår prosjektleder i OneCo og vedlikeholdssjef Geir Niemann utviklet og installerte OneCo et system som ivaretok de behovene Mils AS ønsket å få ivaretatt.

Mills AS som bruker potetkokeren i sin produksjon av sin populære potetsalat, har ingen mulighet til å stoppe produksjonen over lengre tid. Derfor måtte også den løsningen som ble valgt kunne installeres uten nevneverdig stopp i produksjonen.

I følge Geir Niemann så har Mills AS avdeling Drammen redusert vannforbruket med 10.000 m3 i løpet av et år. Det gir en årlig innsparing på strømkostnadene på en halv million kroner.

«For oss har dette vært et spennede prosjket å jobbe med, der vi måtte finne gode tekniske løsninger, et brukervenlig grensesnitt og mulighet for installasjon med muinmal driftsforstyrrelser» sier team leder Yoann Baud I OneCo Elektro. «Når vår leveranse i tilegg fører til at driftskostnadene for kunden går ned og belastingen på miljøet blir minder, er det ekstra inspirerende» avsutter Yoann.

Teamleder Yoann Baud fra OneCo Elektro er i gang med programmerer de nye stengeventilene i skapet.

Teamleder Yoann Baud fra OneCo Elektro er i gang med programmerer de nye stengeventilene i skapet.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.