Sparer en halv million kroner i året

Teamleder Yoann Baud fra OneCo Elektro er i gang med programmerer de nye stengeventilene i skapet.

Mills AS sparer en halv million i året på strømkostnadene etter at de fikk hjelp fra OneCo Elektro AS avdeling automasjon til å redusere vannforbruket i potetkokeriet.

OneCo Elektro sin automasjonsavdeling på Tranby fikk i oppdrag av Mills AS avdeling i Drammen å bistå dem med en løsning som kunne redusere vannforbruket i potetkokeriet.

Gjennom et godt samarbeid mellom vår prosjektleder i OneCo og vedlikeholdssjef Geir Niemann utviklet og installerte OneCo et system som ivaretok de behovene Mils AS ønsket å få ivaretatt.

Mills AS som bruker potetkokeren i sin produksjon av sin populære potetsalat, har ingen mulighet til å stoppe produksjonen over lengre tid. Derfor måtte også den løsningen som ble valgt kunne installeres uten nevneverdig stopp i produksjonen.

I følge Geir Niemann så har Mills AS avdeling Drammen redusert vannforbruket med 10.000 m3 i løpet av et år. Det gir en årlig innsparing på strømkostnadene på en halv million kroner.

«For oss har dette vært et spennede prosjket å jobbe med, der vi måtte finne gode tekniske løsninger, et brukervenlig grensesnitt og mulighet for installasjon med muinmal driftsforstyrrelser» sier team leder Yoann Baud I OneCo Elektro. «Når vår leveranse i tilegg fører til at driftskostnadene for kunden går ned og belastingen på miljøet blir minder, er det ekstra inspirerende» avsutter Yoann.

Teamleder Yoann Baud fra OneCo Elektro er i gang med programmerer de nye stengeventilene i skapet.

Teamleder Yoann Baud fra OneCo Elektro er i gang med programmerer de nye stengeventilene i skapet.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S