Spennende produkter fra OneCo Contracting

Spennende produkter fra OneCo Contracting

Fra basen i Strandgata 147 i Sandnes produserer OneCo produkter rettet mot Olje og Marine markedet. Basen huser contracting virksomheten til OneCo – som er et betydelig satsningsområde for konsernet. «Vi signerte i dag tre nye kontrakter på leveranse av produkter til Oceaneering», forteller en engasjert Berge Edland, Mng.

Fra basen i Strandgata 147 i Sandnes produserer OneCo produkter rettet mot Olje og Marine markedet. Basen huser contracting virksomheten til OneCo – som er et betydelig satsningsområde for konsernet.
 ROV Hangar
«Vi signerte i dag tre nye kontrakter på leveranse av produkter til Oceaneering», forteller en engasjert Berge Edland, Mng. Tech. Operations i OneCo Contracting.

OneCo skal bygge to ROV Hangarer til riggene West Hercules og Transocean Leader, med leveranse i oktober og november i år, samt en del stålkonstruksjoner til et annet prosjekt for samme kunde.

«Leveransen er en milepæl. OneCo overtok basen 15. mai i år og vi opplever igjen stor tro på kompetansen, leveranseevnen og tjenestene vi tilbyr. Oceaneering er en viktig kunde for OneCo Contracting, vi er derfor glad for tilliten som er vist oss gjennom tildeling av disse kontraktene», avslutter Berge Edland

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.