Spennende produkter fra OneCo Contracting

Spennende produkter fra OneCo Contracting

Fra basen i Strandgata 147 i Sandnes produserer OneCo produkter rettet mot Olje og Marine markedet. Basen huser contracting virksomheten til OneCo – som er et betydelig satsningsområde for konsernet. «Vi signerte i dag tre nye kontrakter på leveranse av produkter til Oceaneering», forteller en engasjert Berge Edland, Mng.

Fra basen i Strandgata 147 i Sandnes produserer OneCo produkter rettet mot Olje og Marine markedet. Basen huser contracting virksomheten til OneCo – som er et betydelig satsningsområde for konsernet.
 ROV Hangar
«Vi signerte i dag tre nye kontrakter på leveranse av produkter til Oceaneering», forteller en engasjert Berge Edland, Mng. Tech. Operations i OneCo Contracting.

OneCo skal bygge to ROV Hangarer til riggene West Hercules og Transocean Leader, med leveranse i oktober og november i år, samt en del stålkonstruksjoner til et annet prosjekt for samme kunde.

«Leveransen er en milepæl. OneCo overtok basen 15. mai i år og vi opplever igjen stor tro på kompetansen, leveranseevnen og tjenestene vi tilbyr. Oceaneering er en viktig kunde for OneCo Contracting, vi er derfor glad for tilliten som er vist oss gjennom tildeling av disse kontraktene», avslutter Berge Edland

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.