Spennenede OPS-kontrakt til OneCo

Spennenede OPS-kontrakt til OneCo

Oneco Sør AS har sammen med Veidekke entreprenør AS vunnet kontrakten på Justvik Skole.

Kristiansand kommune har ikke hatt noen offentlig-privat samarbeidsprosjekter (OPS) til nå. Bystyret ønsket å prøve ut en slik ordning for bygging av Justvik skole.

Avtalen innebærer at Veidekke bygger Justvik skole og leier den ut til Kristiansand kommune i 25 år. Deretter overtar kommunen bygningen vederlagsfritt. I hele leieperioden er altså Veidekke eier av bygget og ansvarlig for all forvaltning, drift og vedlikehold.

OneCo skal levere alle elektriske installasjoner, inkl brannalarm, adgangskontroll, tyverialarm og Lyd og bilde anlegg.

Planlagt byggestart for nybygg er satt til november/desember 2016. Skolen skal være klar til bruk november/desember 2017

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.