Stakaldefossen kraftverk

Stakaldefossen kraftverk

OneCo Vests AS, Energi og Automasjon har inngått kontrakt med Andritz Hydro AS for oppgradering av Stakaldefossen kraftverk.  Leveransen omfatter komplett elektroanlegg, inkludert høyspent/lavspent kabelleveranse.  Andritz Hydro AS leverer kontrollanlegg Stakaldefossen kraftstasjon ligger i Jølster kommune i Sogn og Fjordane, og eies og driftes av Sunnfjord Energi AS.

OneCo Vests AS, Energi og Automasjon har inngått kontrakt med Andritz Hydro AS for oppgradering av Stakaldefossen kraftverk.

Leveransen omfatter komplett elektroanlegg, inkludert høyspent/lavspent kabelleveranse.
Andritz Hydro AS leverer kontrollanlegg

Stakaldefossen kraftstasjon ligger i Jølster kommune i Sogn og Fjordane, og eies og driftes av Sunnfjord Energi AS. Kraftverket er et elvekraftverk og utnytter et fall på 40 meter i elven Jølstra. Kraftverket startet produksjonen i 1954.
Kraftstasjonen består av 2 Francis aggregater på henholdsvis 4,3MW og 6,7MW.
Prosjektstart for OneCo er 20. januar 2014 hvor aggregater skal være klar for testing 11. april 2014.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.