Storaneset Borettslag valgte OneCo Lad24

Lad 24 boretslag

Da Storaneset Borettslag utenfor Bergen skulle legge til rette for elbillading valgte de OneCo som leverandør.

– Vi trengte et fleksibelt elbil-ladesystem som kunne dekke både innvendige og utvendige parkeringsplasser. At OneCo også kunne tilby en løsning med automatisk fakturering av strømbruk gjorde valget enda enklere.

Ole Marius Sandberg, styremedlem i Storaneset Borettslag, er klar på at totalløsningen OneCo kunne levere var viktig da de skulle velge leverandør av elbil-lading i deres borettslag.
– Med faktureringstjenesten som OneCo tilbyr slipper vi selv å registrere forbruket for hvert enkelt parkeringsplass med lading og deretter administrere utsendelse av faktura. Dette letter arbeidsmengden betraktelig for oss som sitter i borettslagets styre.

OneCo tilbyr driftsavtaler til fastpris. Disse inkluderer blant annet kontinuerlig overvåking av ladesystemet slik at feil hurtig oppdages og feilrettes. Hvis ønskelig kan driftsavtalen også inkluder en faktureringstjeneste. I praksis betyr det at OneCo sørger for at forbruket på hvert enkelt ladepunkt registreres og at faktura sendes ut til brukeren en gang per kvartal.

Storaneset Borettslag ønsket også en ladeløsning som var fleksibel med tanke på videre utbygging.
– I systemet som vi har levert til Storaneset Borettslag er det per i dag rundt 40 av totalt 112 parkeringsplasser som har fått ladepunkt – enten i form av en teknisk stikkontakt hvor man kobler til bilens standardlader eller en intelligent ladeboks. Infrastrukturen for ladeløsningen er derimot designet slik at alle de gjenstående parkeringsplassene – også de som er utendørs – enkelt og rimelig kan koble seg til og få ladepunkt senere, sier John Røsseland i OneCo Lad24.

– Vi ser at boliger som har parkeringsplass med elbillading – eller hvor dette enkelt kan opprettes – er mer attraktive ved salg og oppnår en høyere pris enn boligene som ikke har det. Elbillading er ikke bare godt for miljøet, det er også en god investering, konkluderer Røsseland.

Les mer om elbillading fra OneCo her

 

Fra Storaneset Borettslag i Bergen.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.