Storbesøk i OneCos dokk på Andøya

Dok 2

Med sine 120 meter i lengde, 27 i bredde og 14.000 tonn ruver BOA Deep C (en av Nordsjøens kjemper) godt på verftet i Kristiansand.
Skipet ankom veftet Torsdag 11 Juni, og blir liggende et par dager for utbedring av propell tetning skader, samt noe andre service tjenester.

OneCo Safe Yards hadde nylig dokket ut Fullriggeren Sørlandet og gjort klart til BoaBarge 36, da infoen kom at BOA Deep C ønsket dokk så raskt som mulig.
Dokk teamet måtte da hive seg rundt og endre dokksettingen til nytt skip.

(Dokksetning betyr plassering av betong klosser med eik som settes systematisk i system i henhold til tegning fra kunde.
Oppgaven er en møysommelig jobb og tid krevende oppgave. OneCo Safe Yards dokke team utfører dette med høy presisjon og kvalitet)

Endring av dokksetning er utført på rekord tid, og kunden står på sidelinjen og er imponert over rask respons.
Dette viser hvor raskt OneCo Safe Yards AS kan endre sine planer og igangsette AD HOC prosjekter.

Samtidig klargjøres også verkstedet til produksjon en større Offshore/Subsea kran med 5 meter i bredde og 52 meter i lengde. Kranen skal sammenstilles av OneCo Safe Yards høyt erfarne Assembly team, prosjektet vil ha en varighet på
3-4 måneder.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.