Storbesøk i OneCos dokk på Andøya

Dok 2

Med sine 120 meter i lengde, 27 i bredde og 14.000 tonn ruver BOA Deep C (en av Nordsjøens kjemper) godt på verftet i Kristiansand.
Skipet ankom veftet Torsdag 11 Juni, og blir liggende et par dager for utbedring av propell tetning skader, samt noe andre service tjenester.

OneCo Safe Yards hadde nylig dokket ut Fullriggeren Sørlandet og gjort klart til BoaBarge 36, da infoen kom at BOA Deep C ønsket dokk så raskt som mulig.
Dokk teamet måtte da hive seg rundt og endre dokksettingen til nytt skip.

(Dokksetning betyr plassering av betong klosser med eik som settes systematisk i system i henhold til tegning fra kunde.
Oppgaven er en møysommelig jobb og tid krevende oppgave. OneCo Safe Yards dokke team utfører dette med høy presisjon og kvalitet)

Endring av dokksetning er utført på rekord tid, og kunden står på sidelinjen og er imponert over rask respons.
Dette viser hvor raskt OneCo Safe Yards AS kan endre sine planer og igangsette AD HOC prosjekter.

Samtidig klargjøres også verkstedet til produksjon en større Offshore/Subsea kran med 5 meter i bredde og 52 meter i lengde. Kranen skal sammenstilles av OneCo Safe Yards høyt erfarne Assembly team, prosjektet vil ha en varighet på
3-4 måneder.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.