Storbesøk i OneCos dokk på Andøya

Dok 2

Med sine 120 meter i lengde, 27 i bredde og 14.000 tonn ruver BOA Deep C (en av Nordsjøens kjemper) godt på verftet i Kristiansand.
Skipet ankom veftet Torsdag 11 Juni, og blir liggende et par dager for utbedring av propell tetning skader, samt noe andre service tjenester.

OneCo Safe Yards hadde nylig dokket ut Fullriggeren Sørlandet og gjort klart til BoaBarge 36, da infoen kom at BOA Deep C ønsket dokk så raskt som mulig.
Dokk teamet måtte da hive seg rundt og endre dokksettingen til nytt skip.

(Dokksetning betyr plassering av betong klosser med eik som settes systematisk i system i henhold til tegning fra kunde.
Oppgaven er en møysommelig jobb og tid krevende oppgave. OneCo Safe Yards dokke team utfører dette med høy presisjon og kvalitet)

Endring av dokksetning er utført på rekord tid, og kunden står på sidelinjen og er imponert over rask respons.
Dette viser hvor raskt OneCo Safe Yards AS kan endre sine planer og igangsette AD HOC prosjekter.

Samtidig klargjøres også verkstedet til produksjon en større Offshore/Subsea kran med 5 meter i bredde og 52 meter i lengde. Kranen skal sammenstilles av OneCo Safe Yards høyt erfarne Assembly team, prosjektet vil ha en varighet på
3-4 måneder.

Les mer om...

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

OneCo Networks omorganiserer for å styrke fremtidig konkurranse- og leveransekraft

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, omorganiserer for å skape en mer kundeorientert organisasjon og tilpasse seg markedsendringer. Endringene vil tre i kraft i løpet av mars 2024. I den nye strukturen organiseres virksomheten i forretningsenheter som harmoniserer med tjenestene som leveres til kundene, og som muliggjør betjening av kunder gjennom færre ledd.…