Store kontrakter på målerbytte

dumy1

OneCo har gjennom Teksal Øst og Teksal Hineco i det siste inngått tre store kontrakter på målerbytte med en samlet verdi på ca. 35 mill kr. Den første er til Hafslund Nett.

OneCo har gjennom Teksal Øst og Teksal Hineco i det siste inngått tre store kontrakter på målerbytte med en samlet verdi på ca. 35 mill kr.

Den første er til Hafslund Nett. Kontrakten ble inngått i januar og leveransen er allerede godt i gang. Kontrakten strekker seg til februar 2012.

I april i år har vi fått på plass en kontrakt med Energi 1. Antall målere er også her betydelig med levering frem til våren 2012.

Den tredje leveransen er for Lyse og utgjør også et vesentlig antall målere. Kontrakten mot Lyse skal være ferdigstilt i løpet av 2011.

I tillegg til disse kontraktene har vi pågående prosjekter for Hafslund og bl.a. rammeavtale på målerbytte for EB-Nett.

Teksal har de siste årene jobbet målrettet for å utvikle et godt konsept for målerbytte, noe som markedet har oppdaget. Teksal har et PDA system som er spesialbygd for målerbytte. Dette sikrer en god logistikkflyt og høy kvalitet i arbeidsprosessene.
I disse dager er det gjort en avtale med leverandøren av PDA systemet der Teksal kjøper applikasjonen. Det vil styrke vår posisjon i markedet vesentlig.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-