Stort engasjement

Stort engasjement

Lørdag 11. februar var rundt 300 av OneCo sine medarbeidere samlet på Hotell Ernst Kristiansand. «Målet med samlingen var både å feire det vi sammen har fått til i 2011 og trekke opp kursen for 2012 og 2013» sier konsernssjef Marvin Jensen.

Lørdag 11. februar var rundt 300 av OneCo sine medarbeidere samlet på Hotell Ernst Kristiansand.
«Målet med samlingen var både å feire det vi sammen har fått til i 2011 og trekke opp kursen for 2012 og 2013»sier konsernssjef Marvin Jensen.

I sitt innlegg i samlingens første del beskrev han blant annet hvordan det enkelte selskap som var kommet med på OneCo laget i løpet av året har styrkets konsernets posisjon. Han holdt også frem den farten OneCo nå har, og at målet om en milliard i omsetning i 2012 med gode leveranser nå ligger inne i prognosen.

Alex Rosen bidro også på en fortreffelig måte med å holde god fart i samlingen med fantastisk stemning og mange latterkuler. Kvelden ble toppet med Kristian Valen og Morten Abel m/band.

Et gjennomgående tema gjennom hele festkvelden var prestasjonskulturen som skal prege OneCo. Gjennom kåringen av «Årets OneCo’er» ble det gitt et innblikk i både den kompetansen, holdningene og det engasjementet som er ute i selskapene. Ut fra stemningen å dømme satt de ansatte stor pris på både det de fikk servert av faglig påfyll og menyen til festmiddagen.

«Vi gjør dette for å utvise raushet og takke medarbeiderne i OneCo. Det er hver enkelt innsats og gjennomføring i det daglige som gir felles suksess», sier Marvin jensen . Nå gjenstår det bare å se hvem av våre medarbeidere som blir med Alex Rosén til toppen av Kilimanjaro i 2013, avslutter han lurt.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.