Strategiske ressurser på plass innenfor Infrastruktur

Jan Andor Næs, OneCo Installasjon, har hatt med seg flagget på flest

Øystein Stebekk tiltrer stillingen som daglig leder og Dag Audun Dahle Olsen går inn som leder for produksjon og ressurs i OneCo Samferdsel. Begge starter i løpet av Januar 2012. OneCo Samferdsel skal bygge, vedlikeholde og drifte elektrotekniske anlegg for vei, bane og tunnel.

Øystein Stebekk tiltrer stillingen som daglig leder og Dag Audun Dahle Olsen går inn som leder for produksjon og ressurs i OneCo Samferdsel. Begge starter i løpet av Januar 2012.

OneCo Samferdsel skal bygge, vedlikeholde og drifte elektrotekniske anlegg for vei, bane og tunnel. OneCo satser tungt innenfor Infrastruktur og fremstår som en innovativ og solid kompetanseleverandør til sine kunder.

-Det gleder oss å få med Øystein og Dag Audun med på laget. De vil styrke selskapet med viktig kompetanse og erfaring innenfor det strategisk viktige området Samferdsel, sier konsernsjef i OneCo Marvin Jensen.

-Vi er veldig klar for og ser frem til å ta fatt på oppgaven etter nyttår, sier Øystein.
Allerede har OneCo flere kontrakter innenfor Samferdsel og flere er på vei.

OneCo skal fremstå som en betydelig leverandør innenfor Samferdsel i løpet av 2012. For å nå disse målene er ressurser med rett kompetanse avgjørende for at vi skal lykkes. Vi søker derfor i disse dager etter medarbeidere til området Infrastruktur.

Selskapet forventer å han en samlet omsetning innen forretningsområde på rundt 300 mill i løpet av en 2-3-årsperiode.

-Vi skal være attraktiv som arbeidsgiver og for våre kunder. For å få til det må vi ha de beste medarbeiderne og gi dem rom for å utvikle seg og bidra. Vi ønsker personer med det lille ekstra til å søke muligheter hos oss, avslutter Marvin.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.