Team OneCo Mesterhus til topps

Team OneCo Mesterhus til topps

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca. Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca.

Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Laget kjørte sterkt på slutten og i massespurten viste spurtsterke Linus Dahlberg hvorfor han ble hentet, og gjorde kort prosess med sine konkurrenter og sikret seier på årets første forsøk!

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.