Team OneCo Mesterhus til topps

Team OneCo Mesterhus til topps

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca. Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca.

Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Laget kjørte sterkt på slutten og i massespurten viste spurtsterke Linus Dahlberg hvorfor han ble hentet, og gjorde kort prosess med sine konkurrenter og sikret seier på årets første forsøk!

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.