Team OneCo Mesterhus til topps

Team OneCo Mesterhus til topps

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca. Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca.

Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Laget kjørte sterkt på slutten og i massespurten viste spurtsterke Linus Dahlberg hvorfor han ble hentet, og gjorde kort prosess med sine konkurrenter og sikret seier på årets første forsøk!

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S