Team OneCo Mesterhus til topps

Team OneCo Mesterhus til topps

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca. Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Det ble full uttelling allerede i første forsøk for det nye kontinentallaget, OneCo-Mesterhus som i helgen kjørte løpet Un Hivern a Mallorca.

Rittet var på 127 km og gikk over to lange runder. Underveis var OneCo-Mesterhus aktive og hadde blant annet tre mann i brudd, Phan Åge Haugård, Andreas Landa og Vegard Nyhus, testet alle formen uten at de lykkes med å holde unna helt hjem.

Laget kjørte sterkt på slutten og i massespurten viste spurtsterke Linus Dahlberg hvorfor han ble hentet, og gjorde kort prosess med sine konkurrenter og sikret seier på årets første forsøk!

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.