Veidrift AS blir en del av OneCo konsernet

Chamonix , 3842 m.o.h

Veidrift AS blir en del av OneCo konsernet og styrker dermed OneCo sin posisjon innen Samferdsel. Veidrift har spesialisert seg på driftstjenester for vei og har bygget opp en solid kompetanse på gjennomføring av prosjekter knyttet til både rehabilitering- og nyanlegg av tekniske installasjoner både innenfor vei og tunnel. Veidrift er lokalisert i Oslo og omsetter i år for ca.

Veidrift AS blir en del av OneCo konsernet og styrker dermed OneCo sin posisjon innen Samferdsel. Veidrift har spesialisert seg på driftstjenester for vei og har bygget opp en solid kompetanse på gjennomføring av prosjekter knyttet til både rehabilitering- og nyanlegg av tekniske installasjoner både innenfor vei og tunnel.
Veidrift er lokalisert i Oslo og omsetter i år for ca. 80 mill. Selskapet blir en del av Samferdsel satsningen i OneCo konsernet. OneCo har som første målsetning å oppnå en omsetning innen dette markedet på 400-500 mill.

«Ved å få med oss Veidrift på laget har OneCo styrket sin posisjon kraftig innen samferdsel. OneCo får her med seg svært dyktige personer med solid kompetanse og entreprenørskap som i tillegg leverer svært gode resultater. Dette gir oss en solid plattform for å kunne utvide vårt tjenestespekter innen samferdsel segmentet. For våre kunder vil dette bety at OneCo kan levere flere tjenester med samme kontaktpunkt. Med en god ordrereserve i bunn – og nå Veidrift som en del av OneCo, vil konsernet være svært godt rustet til å bli en av de ledende leverandørene på leveranse og drift av tekniske installasjoner, både for vei og bane.» sier konsernssjef i OneCo, Marvin Jensen.

OneCo har på kort tid tatt en god posisjon innen samferdselsmarkedet gjennom å vinne flere store prosjekter vei og tunnel, både innenfor elektro og SRO-anlegg. OneCo kommer til å ansette flere innenfor dette segmentet og ønsker enda flere med på denne reisen.

Bilde:Ole Kr Trana

Bilde:Ole Kr Trana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank Stabu og Roger Barlie eiere i Veidrift ser frem til å kunne utvikle og eie en felles enhet sammen med OneCo konsernet.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S