OneCo tilbyr utstyr og systemer som skal til for at Smart-teknologi fungerer i forretningsbygg, industri og privatboliger

 

Digitalisering spiller en stadig viktigere rolle i dagens samfunn. Lagring av store mengder data har aldri vært rimeligere. Kombinert med en ekstremt hurtig utvikling innen prosessorkraft har mulighetene for verdiskapende lagring og prosessering av data aldri vært større. Vi har i dag smart-teknologi og IoT-enheter som kontinuerlig kommuniserer og samler inn data. Dette gir oss bedre sikkerhet, mer kontroll og ikke minst en enklere hverdag. Med industri 4.0 på trappene og revolusjonerende utvikling innen AI på vei, går vi spennende tider i møte.

Digitalisering, IKT og smart-teknologi er vide begreper – også i OneCo. For oss betyr det at vi leverer alle typer løsninger, fra design og installasjon av sikkerhetssystemer og smartbygg-tjenester, via hosting og server-tjenester, til velferdsteknologi som gjør det mulig for eldre og pleietrengende å bo hjemme enda lengre.

 

 

Produkter

AV2

AV

Audiovisuelle løsninger for bedriftskommunikasjon tilpasset ulike behov. Audio visuelle løsninger 

OneCo Sikkerhetssystemer

Sikkerhet

Klikk videre for å se vår ulike sikkerhets produkter innenfor bla. adgangskontroll, låse og beslag, brann og kamerovervakning.

14054783 - man connecting network cables to switches

Svakstrøm

Prosjektering og montasje av fibernettverk ol.

ikt

Kommunikasjon & IT

Bedriftskommunikasjon, nettverk og routing/brannmurer.

Drift og vedlikehold av Mobil innendørs tråløst nett.

velferdsteknologi

Velferdsteknologi

Trygghetsalarmer, personsikring, sykesignaler og sensorteknologi.

smart house, home automation, device with app icons. Man uses his smartphone with smarthome security app to monitor and control his office

Smarte bygg & hus

Smarte løsninger for boliger og næringsbygg

Kjell Arne Giske

Adm. direktør Technologies

+4748167370
Send e-post