Nytt profflag i sykling – med OneCo på brystet

Nytt profflag i sykling – med OneCo på brystet

Team OneCo-Mesterhus presenteres for media under pressekonferansen i Drammen 6. januarFredag 6. januar ble et nytt norsk proff-sykkellag presentert i Drammen.

Team OneCo-Mesterhus presenteres for media under pressekonferansen i Drammen 6. januar

Fredag 6. januar ble et nytt norsk proff-sykkellag presentert i Drammen. Ambisjonen er å etablere laget som Norges beste kontinentallag og hevde seg internasjonalt på tredje høyeste nivå innenfor sykkelsporten.

Norpons er eier av laget og OneCo vil være hovedsponsor med Mesterhus som co-sponsor. Laget vil gå under navnet «Team OneCo – Mesterhus»

«Når vi nå har valgt å samarbeide med Norspons om å bygge opp et nytt sykkellag er det fordi vi mener det vil kunne tilføre OneCo mye både markedsmessig og internt i organisasjonen. OneCo er en virksomhet med høye ambisjoner og stor vekst. For at vi skal kunne realisere våre ambisjoner på en god måte legger vi noen verdier i bunn for alt vi gjør. Som en del av markeds- og forretningsutvikling søker OneCo samarbeid med miljøer som nettopp kan hjelpe og inspirere OneCo med å nå mål og holde fast på verdibegrepene.», sier Arnstein Moy, direktør for forretningsutvikling i OneCo.

Våre verdier i OneCo

– Langsiktige og tåle hardt arbeid over tid og levere kvalitet.
– Lidenskapelige i det vi holder på med – vite hvordan vi finner frem motivasjon.
– Rause i vår væremåte da dette skaper bra team ånd og får frem det beste i oss.

Les mer om saken her;

https://www.hegnar.no/sprek/article675585.ece

https://sport.fvn.no/sport/sykkel/article218634.ece

https://www.procycling.no/article3306111.ece

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.