Nytt profflag i sykling – med OneCo på brystet

Nytt profflag i sykling – med OneCo på brystet

Team OneCo-Mesterhus presenteres for media under pressekonferansen i Drammen 6. januarFredag 6. januar ble et nytt norsk proff-sykkellag presentert i Drammen.

Team OneCo-Mesterhus presenteres for media under pressekonferansen i Drammen 6. januar

Fredag 6. januar ble et nytt norsk proff-sykkellag presentert i Drammen. Ambisjonen er å etablere laget som Norges beste kontinentallag og hevde seg internasjonalt på tredje høyeste nivå innenfor sykkelsporten.

Norpons er eier av laget og OneCo vil være hovedsponsor med Mesterhus som co-sponsor. Laget vil gå under navnet «Team OneCo – Mesterhus»

«Når vi nå har valgt å samarbeide med Norspons om å bygge opp et nytt sykkellag er det fordi vi mener det vil kunne tilføre OneCo mye både markedsmessig og internt i organisasjonen. OneCo er en virksomhet med høye ambisjoner og stor vekst. For at vi skal kunne realisere våre ambisjoner på en god måte legger vi noen verdier i bunn for alt vi gjør. Som en del av markeds- og forretningsutvikling søker OneCo samarbeid med miljøer som nettopp kan hjelpe og inspirere OneCo med å nå mål og holde fast på verdibegrepene.», sier Arnstein Moy, direktør for forretningsutvikling i OneCo.

Våre verdier i OneCo

– Langsiktige og tåle hardt arbeid over tid og levere kvalitet.
– Lidenskapelige i det vi holder på med – vite hvordan vi finner frem motivasjon.
– Rause i vår væremåte da dette skaper bra team ånd og får frem det beste i oss.

Les mer om saken her;

https://www.hegnar.no/sprek/article675585.ece

https://sport.fvn.no/sport/sykkel/article218634.ece

https://www.procycling.no/article3306111.ece

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.