Storkontrakter på tunnel i Oslo

dumy1

OneCo har inngått kontrakt med Statens Vegvesen om leveranse av det elektrotekniske anlegget i det nye tunnelprosjektet Ulven – Sinsen i Oslo. Prosjektet som for OneCo har en verdi på ca. 25 mill starter opp i løpet av vinteren 2012 og vil være idriftsatt februar 2013.

OneCo har inngått kontrakt med Statens Vegvesen om leveranse av det elektrotekniske anlegget i det nye tunnelprosjektet Ulven – Sinsen i Oslo.
Prosjektet som for OneCo har en verdi på ca. 25 mill starter opp i løpet av vinteren 2012 og vil være idriftsatt februar 2013. Leveransen til OneCo vil bla. bestå av modulbaserte 690V tavler, motorstartere for styring av vifter, belysning samt det generelle elektroarbeidet.

«For OneCo er dette et viktig prosjekt av flere grunner. For det første er dette et stort prosjekt med høy kompleksitet, noe som igjen gir oss muligheten til å vise hva vi har å by på både når det gjelder kompetanse og kapasitet. Videre er Statens Vegvesen for oss en viktig kunde som vet å sette krav til leveransen, noe vi setter pris på da det gir oss mulighet til å utvikle oss på en god måte», sier Martin Jakobsen, salgssjef i OneCo Teksal Øst.

I tillegg er OneCo tildelt kontrakten for leveranse av automasjon, tavle og elektro i prosjektet FV 164 Løkkeåstunnelen i Sandvika (Bærum).
OneCo er også i disse dager i ferd med å ferdigstille oppgraderinger av lysanlegget i fem tunneler vest i Vest-Agder.

Konsernsjef Marvin Jensen er svært godt fornøyd med utviklingen OneCo nå har innenfor samferdsel. «Vi har i løpet av kort tid tatt en god posisjon i dette markedet. Vi har en klar ambisjon om å vokse videre innenfor samferdsel. Det vil bli foretatt ytterligere strategiske grep for å befeste posisjonen innenfor samferdsel.», sier Marvin Jensen.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.