Tunnelprosjekter til Trøndelag

Chamonix , 3842 m.o.h

OneCo Teksal Midt-Norge har inngått kontrakter på nye tunnelprosjekter i Trøndelag på både veg og jernbane denne våren. Det skal levere redundant kontrollsystem til Gjevingåsen Jernbanetunnel. Prosjektet er et gjennombrudd i regionen for jernbane og en et spennende prosjekt som leveres sammen med Bravida.

OneCo Teksal Midt-Norge har inngått kontrakter på nye tunnelprosjekter i Trøndelag på både veg og jernbane denne våren.

Det skal levere redundant kontrollsystem til Gjevingåsen Jernbanetunnel. Prosjektet er et gjennombrudd i regionen for jernbane og en et spennende prosjekt som leveres sammen med Bravida. Prosjektet involverer flere deler av OneCo-konsernet med tavleproduksjon og ingeniørkapasistet.

Statens Vegvesen bygger nye betongtunneler i Stjørdal og SRO-anleggene i Tang og Værnestunnelen leveres av OneCo Teksal Midt-Norge sammen med KB Elektrotech. Prosjektene henger tett sammen og styresystemet knytter de to prosjektene sammen med et omfattende trafikk styringssystem for å lede trafikken sikkert og effektivt gjennom Stjørdal. Leveransen omfatter også kameraovervåkning av området inn til Vegtrafikksentralen.

For mer informasjon om kontraktene kontakt Børge Lundhaug tlf. +47 905 93 842

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.