Tunnelprosjekter til Trøndelag

Chamonix , 3842 m.o.h

OneCo Teksal Midt-Norge har inngått kontrakter på nye tunnelprosjekter i Trøndelag på både veg og jernbane denne våren. Det skal levere redundant kontrollsystem til Gjevingåsen Jernbanetunnel. Prosjektet er et gjennombrudd i regionen for jernbane og en et spennende prosjekt som leveres sammen med Bravida.

OneCo Teksal Midt-Norge har inngått kontrakter på nye tunnelprosjekter i Trøndelag på både veg og jernbane denne våren.

Det skal levere redundant kontrollsystem til Gjevingåsen Jernbanetunnel. Prosjektet er et gjennombrudd i regionen for jernbane og en et spennende prosjekt som leveres sammen med Bravida. Prosjektet involverer flere deler av OneCo-konsernet med tavleproduksjon og ingeniørkapasistet.

Statens Vegvesen bygger nye betongtunneler i Stjørdal og SRO-anleggene i Tang og Værnestunnelen leveres av OneCo Teksal Midt-Norge sammen med KB Elektrotech. Prosjektene henger tett sammen og styresystemet knytter de to prosjektene sammen med et omfattende trafikk styringssystem for å lede trafikken sikkert og effektivt gjennom Stjørdal. Leveransen omfatter også kameraovervåkning av området inn til Vegtrafikksentralen.

For mer informasjon om kontraktene kontakt Børge Lundhaug tlf. +47 905 93 842

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.