En solid Industriell plattform for videreutvikling av OneCo

Chamonix , 3842 m.o.h

Eieren i det rogalandsbaserte BR Industrier, Bjørn Rygg, blir hovedaksjonær og styreformann i Kristiansands-baserte OneCo. BR Industrier omsatte for 936,5 millioner kroner i 2009, og hadde et resultat før skatt 79 millioner kroner. Bjørn Rygg er eneeier i konsernet som står bak mange virksomheter fordelt på 4 divisjoner, og sysselsetter direkte 500 mennesker.

Eieren i det rogalandsbaserte BR Industrier, Bjørn Rygg, blir hovedaksjonær og styreformann i Kristiansands-baserte OneCo.

BR Industrier omsatte for 936,5 millioner kroner i 2009, og hadde et resultat før skatt 79 millioner kroner. Bjørn Rygg er eneeier i konsernet som står bak mange virksomheter fordelt på 4 divisjoner, og sysselsetter direkte 500 mennesker. Blant de største er Hitec Products med en omsetning på 400 mill. som ligger i divisjonen BRI Oil & Gas sammen med flere selskaper innenfor dette forretningsområdet. Prognosen for 2011 er på 1,3 mrd.

BR Industrier sitt datterselskapet BRI Energy blir majoritetsaksjonær i eierselskapet, OneCo Industrier AS. Dermed er det en tyngre industriell og kapitalsterk eier Jensen og de andre OneCo-grunnleggerne slår seg sammen med.

– Jeg har funnet tonen med Marvin Jensen. Vi gleder oss til å jobbe sammen, og jeg har tro på dette prosjektet. Jeg er helt sikker på at vi når målet om milliardomsetning neste år, sier Rygg. Han blir styreformann i konsernet der Marvin Jensen blir konsernsjef.

Nøkkelpersonell i OneCo er også tungt inne på eiersiden gjennom egne selskaper. De har i tillegg fått med seg Tom Fedog og Erik Zachariassen, kjent som gründere i boreteknologiselskapet TTS Sense, på eiersiden. Dette gir en industriell og teknologisk tyngde som selskapet er godt fornøyd med. OneCo er med denne solide plattformen allerede i gang med videre utvikling både nasjonalt og i nordisk perspektiv.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.