En solid Industriell plattform for videreutvikling av OneCo

Chamonix , 3842 m.o.h

Eieren i det rogalandsbaserte BR Industrier, Bjørn Rygg, blir hovedaksjonær og styreformann i Kristiansands-baserte OneCo. BR Industrier omsatte for 936,5 millioner kroner i 2009, og hadde et resultat før skatt 79 millioner kroner. Bjørn Rygg er eneeier i konsernet som står bak mange virksomheter fordelt på 4 divisjoner, og sysselsetter direkte 500 mennesker.

Eieren i det rogalandsbaserte BR Industrier, Bjørn Rygg, blir hovedaksjonær og styreformann i Kristiansands-baserte OneCo.

BR Industrier omsatte for 936,5 millioner kroner i 2009, og hadde et resultat før skatt 79 millioner kroner. Bjørn Rygg er eneeier i konsernet som står bak mange virksomheter fordelt på 4 divisjoner, og sysselsetter direkte 500 mennesker. Blant de største er Hitec Products med en omsetning på 400 mill. som ligger i divisjonen BRI Oil & Gas sammen med flere selskaper innenfor dette forretningsområdet. Prognosen for 2011 er på 1,3 mrd.

BR Industrier sitt datterselskapet BRI Energy blir majoritetsaksjonær i eierselskapet, OneCo Industrier AS. Dermed er det en tyngre industriell og kapitalsterk eier Jensen og de andre OneCo-grunnleggerne slår seg sammen med.

– Jeg har funnet tonen med Marvin Jensen. Vi gleder oss til å jobbe sammen, og jeg har tro på dette prosjektet. Jeg er helt sikker på at vi når målet om milliardomsetning neste år, sier Rygg. Han blir styreformann i konsernet der Marvin Jensen blir konsernsjef.

Nøkkelpersonell i OneCo er også tungt inne på eiersiden gjennom egne selskaper. De har i tillegg fått med seg Tom Fedog og Erik Zachariassen, kjent som gründere i boreteknologiselskapet TTS Sense, på eiersiden. Dette gir en industriell og teknologisk tyngde som selskapet er godt fornøyd med. OneCo er med denne solide plattformen allerede i gang med videre utvikling både nasjonalt og i nordisk perspektiv.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-