En solid Industriell plattform for videreutvikling av OneCo

Chamonix , 3842 m.o.h

Eieren i det rogalandsbaserte BR Industrier, Bjørn Rygg, blir hovedaksjonær og styreformann i Kristiansands-baserte OneCo. BR Industrier omsatte for 936,5 millioner kroner i 2009, og hadde et resultat før skatt 79 millioner kroner. Bjørn Rygg er eneeier i konsernet som står bak mange virksomheter fordelt på 4 divisjoner, og sysselsetter direkte 500 mennesker.

Eieren i det rogalandsbaserte BR Industrier, Bjørn Rygg, blir hovedaksjonær og styreformann i Kristiansands-baserte OneCo.

BR Industrier omsatte for 936,5 millioner kroner i 2009, og hadde et resultat før skatt 79 millioner kroner. Bjørn Rygg er eneeier i konsernet som står bak mange virksomheter fordelt på 4 divisjoner, og sysselsetter direkte 500 mennesker. Blant de største er Hitec Products med en omsetning på 400 mill. som ligger i divisjonen BRI Oil & Gas sammen med flere selskaper innenfor dette forretningsområdet. Prognosen for 2011 er på 1,3 mrd.

BR Industrier sitt datterselskapet BRI Energy blir majoritetsaksjonær i eierselskapet, OneCo Industrier AS. Dermed er det en tyngre industriell og kapitalsterk eier Jensen og de andre OneCo-grunnleggerne slår seg sammen med.

– Jeg har funnet tonen med Marvin Jensen. Vi gleder oss til å jobbe sammen, og jeg har tro på dette prosjektet. Jeg er helt sikker på at vi når målet om milliardomsetning neste år, sier Rygg. Han blir styreformann i konsernet der Marvin Jensen blir konsernsjef.

Nøkkelpersonell i OneCo er også tungt inne på eiersiden gjennom egne selskaper. De har i tillegg fått med seg Tom Fedog og Erik Zachariassen, kjent som gründere i boreteknologiselskapet TTS Sense, på eiersiden. Dette gir en industriell og teknologisk tyngde som selskapet er godt fornøyd med. OneCo er med denne solide plattformen allerede i gang med videre utvikling både nasjonalt og i nordisk perspektiv.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.