Mudcube med kontrollsystem fra OneCo

Mudcube med kontrollsystem fra OneCo

OneCo Region Sør-Vest har gjennom flere år vært en teknologipartner til Cubility AS i forbindelse med utvikling og tilvirking av enheten MudCube. Det gleder oss at markedet har tatt godt i mot nyvinningen som spesielt fokuserer på helse, miljø og sikkerhet. OneCo leverer elektrisk kontrollsystem og gjør elektrisk installasjon på MudCube.

OneCo Region Sør-Vest har gjennom flere år vært en teknologipartner til Cubility AS i forbindelse med utvikling og tilvirking av enheten MudCube. Det gleder oss at markedet har tatt godt i mot nyvinningen som spesielt fokuserer på helse, miljø og sikkerhet.

OneCo leverer elektrisk kontrollsystem og gjør elektrisk installasjon på MudCube. For øyeblikket pågår produksjon og leveranse av flere nye enheter som skal både til Nordsjøen så vel som det globale oljemarkedet. Systemet fjern overvåkes via PC skjerm og er i stor grad automatisert.

Les mer om cubility.com og produktet Mudcube.

Les mer om...

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

OneCo Networks omorganiserer for å styrke fremtidig konkurranse- og leveransekraft

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, omorganiserer for å skape en mer kundeorientert organisasjon og tilpasse seg markedsendringer. Endringene vil tre i kraft i løpet av mars 2024. I den nye strukturen organiseres virksomheten i forretningsenheter som harmoniserer med tjenestene som leveres til kundene, og som muliggjør betjening av kunder gjennom færre ledd.…