Mudcube med kontrollsystem fra OneCo

Mudcube med kontrollsystem fra OneCo

OneCo Region Sør-Vest har gjennom flere år vært en teknologipartner til Cubility AS i forbindelse med utvikling og tilvirking av enheten MudCube. Det gleder oss at markedet har tatt godt i mot nyvinningen som spesielt fokuserer på helse, miljø og sikkerhet. OneCo leverer elektrisk kontrollsystem og gjør elektrisk installasjon på MudCube.

OneCo Region Sør-Vest har gjennom flere år vært en teknologipartner til Cubility AS i forbindelse med utvikling og tilvirking av enheten MudCube. Det gleder oss at markedet har tatt godt i mot nyvinningen som spesielt fokuserer på helse, miljø og sikkerhet.

OneCo leverer elektrisk kontrollsystem og gjør elektrisk installasjon på MudCube. For øyeblikket pågår produksjon og leveranse av flere nye enheter som skal både til Nordsjøen så vel som det globale oljemarkedet. Systemet fjern overvåkes via PC skjerm og er i stor grad automatisert.

Les mer om cubility.com og produktet Mudcube.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.