Mudcube med kontrollsystem fra OneCo

Mudcube med kontrollsystem fra OneCo

OneCo Region Sør-Vest har gjennom flere år vært en teknologipartner til Cubility AS i forbindelse med utvikling og tilvirking av enheten MudCube. Det gleder oss at markedet har tatt godt i mot nyvinningen som spesielt fokuserer på helse, miljø og sikkerhet. OneCo leverer elektrisk kontrollsystem og gjør elektrisk installasjon på MudCube.

OneCo Region Sør-Vest har gjennom flere år vært en teknologipartner til Cubility AS i forbindelse med utvikling og tilvirking av enheten MudCube. Det gleder oss at markedet har tatt godt i mot nyvinningen som spesielt fokuserer på helse, miljø og sikkerhet.

OneCo leverer elektrisk kontrollsystem og gjør elektrisk installasjon på MudCube. For øyeblikket pågår produksjon og leveranse av flere nye enheter som skal både til Nordsjøen så vel som det globale oljemarkedet. Systemet fjern overvåkes via PC skjerm og er i stor grad automatisert.

Les mer om cubility.com og produktet Mudcube.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.