OneCo i vinden

OneCo i vinden

OneCo Sør har nå fullført prosjektering og utførelse av høyspennings kabelanlegg og komplett jordingsanlegg for Solvind AS`s vindmøllepark «Åsen 2». Anlegget består av 2 stk 800kW møller med en estimert produksjon på 4. 800.

OneCo Sør har nå fullført prosjektering og utførelse av høyspennings kabelanlegg og komplett jordingsanlegg for Solvind AS`s vindmøllepark «Åsen 2». Anlegget består av 2 stk 800kW møller med en estimert produksjon på 4.800.000 kWh/år, levert av Enercon i Tyskland. OneCo skal også stå for det formelle driftslederansvaret på disse vindmøllene. Anlegget er prosjektert og utført etter REN standarden.

«OneCo Sør AS innehar allerede en solid kompetanse innen prosjektering og utførelse av denne type installasjoner både når det gjelder vindmøller og vannkraft. Dette er et marked vi har en målsetning om å ta store andeler av. Det at vi også skal stå for driftingen av møllene syntes vi også er en god anerkjennelse og noe vi gleder oss til», sier Geir Vika i OneCo Sør

Les mer om prosjketet i Aftenblade:

https://www.aftenbladet.no/energi/fornybar/Skal-for-mer-jarsk-vindkraft-2940323.html#.T1ictLyF_H4

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.