ONECO LEVERER I 2011

ONECO LEVERER I 2011

Konsernsjef Marvin jensen og Finansdirektør Trond Larsen er svært godt fornøyd med resultater og utvikling av OneCo-konsernets første driftsår. Selskapene i OneCo konsernet hadde i 2011 en samlet omsetning på 492 mill. med driftsresultat på rundt 30 mill.

Konsernsjef Marvin jensen og Finansdirektør Trond Larsen er svært godt fornøyd med resultater og utvikling av OneCo-konsernets første driftsår.

Selskapene i OneCo konsernet hadde i 2011 en samlet omsetning på 492 mill. med driftsresultat på rundt 30 mill. Selskapsporteføljen hadde ved inngangen til 2012 en 12 måneders rullerende omsetningsbase på rundt 600 mill, i 2012 forventes denne å være på rundt 1 mrd. Dette var også målet og vekstambisjonen til konsernet ved etableringen.

OneCo konsernet har vært i en positiv oppbyggingsfase i 2011 med selskaper og etableringer som er kommet til i løpet av året, noe som legger premissene for konsernregnskapet og innholdet i dette.
OneCo ble fra oppstarten organisert som konsernmodell og teller nå 13 operative selskaper med aktivitet rettet mot forretningsområdene olje & marine, infrastruktur, energi, bygginstallasjon og industri.

OneCo hadde ved inngangen til 2012 rundt 400 ansatte – i løpet av juni vil konsernet passere 500 ansatte.

«Det er moro å se at OneCo leverer gode tall og har en god drift. OneCo har kommet i en posisjon mange trodde var umulig. Det gir ekstra motivasjon at markedet og kunder tar oss godt i mot og setter pris på hva vi leverer og bidrar med – det gir oss også mange muligheter til en spennende utvikling. Jeg gleder meg til å realisere de neste planene vi har for OneCo – og samtidig bli kjent med mange flere nye kollegaer i tiden som kommer», sier konsernsjef Marvin Jensen.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-