OneCo med solid ordrereserve

OneCo med solid ordrereserve

OneCo har nå passert 2 mrd. Hovedtyngden av oppdrag ligger innen samfunnskritisk teknisk infrastruktur innenfor Elkraft og Telecom. Der har konsernet bla. langsiktige drifts- og vedlikeholdsavtaler med kundene. Det er også landet viktige og store kontrakter innen bygg & anlegg.

Blant de pågående oppdragene er også montasje av intet mindre enn 1,1 millioner smartmålere hos hjem og bedrifter.  «Vi er i gang og forholder oss til 50 nettselskaper rundt om i Norge. Logistikken er krevende og vi skal stå opp tidlig for å få ting til å klaffe, men her er vi allerede godt i gang så det skal gå bra» sier konsernsjef Marvin Jensen.

Innen Telecom har OneCo også fått en god markedsposisjon og leverer både på rammekontrakter og prosjekter hvor hovedtyngden er oppgradering av basestasjoner for mobilnettet. Men også innen tradisjonelle elektro prosjekter har det vært en økning i ordreserven.

Grunnet økt ordremengde søker nå OneCo etter dyktige elektromontører og energimontører i alle sine regioner.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.