OneCo med solid ordrereserve

OneCo med solid ordrereserve

OneCo har nå passert 2 mrd. Hovedtyngden av oppdrag ligger innen samfunnskritisk teknisk infrastruktur innenfor Elkraft og Telecom. Der har konsernet bla. langsiktige drifts- og vedlikeholdsavtaler med kundene. Det er også landet viktige og store kontrakter innen bygg & anlegg.

Blant de pågående oppdragene er også montasje av intet mindre enn 1,1 millioner smartmålere hos hjem og bedrifter.  «Vi er i gang og forholder oss til 50 nettselskaper rundt om i Norge. Logistikken er krevende og vi skal stå opp tidlig for å få ting til å klaffe, men her er vi allerede godt i gang så det skal gå bra» sier konsernsjef Marvin Jensen.

Innen Telecom har OneCo også fått en god markedsposisjon og leverer både på rammekontrakter og prosjekter hvor hovedtyngden er oppgradering av basestasjoner for mobilnettet. Men også innen tradisjonelle elektro prosjekter har det vært en økning i ordreserven.

Grunnet økt ordremengde søker nå OneCo etter dyktige elektromontører og energimontører i alle sine regioner.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.