OneCo til Gudbrandsdalen med AMS-målere

OneCo til Gudbrandsdalen med AMS-målere

Den 8. februar signerte OneCo Elektro kontrakt med Gudbrandsdal Energi Nett for montasje av ca. 20 000 AMS-målere.

Den 8. februar signerte OneCo Elektro kontrakt med Gudbrandsdal Energi Nett for montasje av ca. 20 000 AMS-målere. Det er umiddelbar oppstart med planleggingen av systemer og prosjektgjennomføringen. Hovedutrullingen starter i mai 2016 og varer til september 2018. Avtalen innebærer at OneCo har ansvaret for både booking, logistikk, arbeidsordre-system, bytte av måler, og retur av gamle målere.

«Vi signerte i fjor sommer avtale med Kamstup om systemleveranse og målere. Deretter kunngjorde vi konkurranse om AMS-montasjen. Vi fikk inn flere gode tilbud, og valget falt til slutt på OneCo Elektro som leverandør for montasjetjenester. OneCo fremstår som en erfaren og kompetent leverandør. Vi har derfor stor tro på at vårt forestående montasjeprosjekt vil bli gjennomført på en god måte», sier Nils Ormvold, prosjektleder i Gudbrandsdal Energi Nett

«Vi er svært fornøyd med å bli valgt som installatør for Gudbrandsdal Energi Nett i dette prosjektet, og ser frem til å ta fatt på oppgaven. OneCo har fra tidligere god erfaring fra flere pågående AMS prosjekter. Dette prosjektet i Gudbrandsdal Energi Nett passer oss derfor godt», sier Bård A. Nielsen Regiondirektør i Region Øst.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.