På skinner i Trøndelag

På skinner i Trøndelag

OneCo Midt- Norge AS signerte i juni en eksklusiv rammeavtale med Jernbaneverket for leveranse av elektrotjenester til Jernbaneverket / Bane Nord. Avtalen gjelder Dovre / Trønderbanen og Røros/Solørbanen med banestrekningene- Steinkjer – Støren – Stjørdal – Storlien – Støren – Dombås – Støren – Røros    Avtalens innhold er leveranse av kompetanse og kapasitet utover det Jernbaneverket selv har til rådighet innen elektro. «For OneCo Midt Norge er avtalen viktig.

OneCo Midt- Norge AS signerte i juni en eksklusiv rammeavtale med Jernbaneverket for leveranse av elektrotjenester til Jernbaneverket / Bane Nord.

Avtalen gjelder Dovre / Trønderbanen og Røros/Solørbanen med banestrekningene
– Steinkjer – Støren
– Stjørdal – Storlien
– Støren – Dombås
– Støren – Røros

Avtalens innhold er leveranse av kompetanse og kapasitet utover det Jernbaneverket selv har til rådighet innen elektro.

«For OneCo Midt Norge er avtalen viktig. Vi har lang erfaring for leveranse av elektro- og automasjonsløsninger knyttet til samfunnskritisk infrastruktur. Fra før har vi mange oppdrag og prosjekter inn mot vei og tunnel, avtalen er derfor en spennende mulighet for å utvide til bane. Vi er allerede i gang med oppdrag gjennom avtalen og ser frem til et godt samarbeid med JBV i årene fremover», sier Knut Ole Laksøyen, salgssjef i OneCo Midt-Norge.

Terje Stenerud, faglig leder strømforsyning i JBV (tv), og salgssjef i OneCo Midt Norge, Knut Ole Laksøyen

Terje Stenerud, faglig leder strømforsyning i JBV (tv), og salgssjef i OneCo Midt Norge, Knut Ole Laksøyen

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S